Πελοπόννησος
Η μεγαλύτερη αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, φιλοξενεί δεκάδες γηγενείς ποικιλίες αμπέλου, πολλές από τις οποίες είναι ακόμη ανεξερεύνητες
Αυτές όμως που ξεχώρισαν τα τελευταία 50 χρόνια είναι το Αγιωργίτικο, το Μοσχοφίλερο και η Μαυροδάφνη
Peloponnese Classics MASTERCLASS
Σε ένα μoναδικό MASTERCLASS, θα αναζητήσουμε:
. Τους λόγους που έκαναν αυτές τις ποικιλίες να ξεχωρίσουν
. Τους τρόπους που επηρεάζει ο τόπος στον χαρακτήρα τους
. Τις δυνατότητες που έχει ο ανθρώπινος παράγοντας να διαμορφώσει το στυλ τους
. Τον τρόπο που ανταποκρίνονται οι σύγχρονες αγορές στα στυλ που εκφράζουν
Peloponnese Classics MASTERCLASS
Οι Κλασικές Ποικιλίες της Πελοποννήσου: από την παράδοση στη σύγχρονη έκφραση
Παρουσίαση: Στέφανος Κόγιας DipWSET (Δημοσιογράφος Οίνου)
Tasting Notes: Απόστολος Πλαχούρας DipWSET (Sommelier The Danai)
Σχολιασμός: Ντίνα Σπυροπούλου (Οινοποιός)
Επιμέλεια: Κική Παναγιώτου (Σύμβουλος Οίνου)
Που: Makedonia Palace Hotel, Θεσσαλονίκη
Πότε Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου
Ώρες: 18:00-19:30 (προσέλευση: 17:30)
Πληροφορίες:
Wine Style
mail: info@thessalonikiwineshow.gr
mob: ++30 6936103114
Συντελεστές
Παραγωγή: Wines Of Peloponnese
Διοργάνωση: Wine Style