Μια δεκαετία πριν η Κυδωνίτσα ήταν μια ακόμη άγνωστη ποικιλία της Πελοποννήσου
Σήμερα όλοι συζητούν για αυτή και την αναζητούν για να τη δοκιμάσουν
Όμως πόσοι έχουν δοκιμάσει την Σανταμεριάνα, το Μαυρόστιφο, την Σκλάβα, τον Σιδερίτη, το Μαύρο Καλαβρυτινό, την Μονεμβασιά ή το Λαγόρθι;
Η Κυδωνίτσα Άνοιξε τον Δρόμο – Ποια Ακολουθεί;
Οι Σπάνιες ποικιλίες της Πελοποννήσου παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε ένα μοναδικό MASTERCLASS, στην Θεσσαλονίκη
Παρουσίαση: Στέφανος Κόγιας DipWSET (Δημοσιογράφος Οίνου)
Tasting Notes: Βασίλης Γαλανός (Δημοσιογράφος Οίνου)
Σχολιασμός: Άρης Τσέλεπος (Οινολόγος/Οινοποιός)
Επιμέλεια: Κική Παναγιώτου (Σύμβουλος Οίνου)
Που: Makedonia Palace Hotel, Θεσσαλονίκη
Πότε: Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου
Ώρες: 15:00-16:30 (προσέλευση: 14:30)
Πληροφορίες:
Wine Style
mail: info@thessalonikiwineshow.gr
mob: ++30 6936103114
Συντελεστές
Παραγωγή: Wines of Peloponnese
Διοργάνωση: Wine Style